https://www.gadgetstrading.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 items

Hier bij GadgetsTrading vindt u meerdere methodes om uw bestelling naar u toe te verzenden.

LET U OP AUB!

VERZENDINDICATIES/CORONA:  WEGENS HET CORONAVIRUS KUNNEN LEVER,-EN BEZORGDTIJDEN UITLOPEN! VANDAAR WIJ (VERZEND) INDICATIES AANHOUDEN OP DE SITE EN GEEN 100% BEZORGDATUMS.

LET OP! CHINEES NIEUWJAAR! LANGERE LEVERTIJDEN!


Op deze pagina kunt u beslissen welke verzendmethode het meest geschikt is voor uw behoeften.

Bij GadgetsTrading kunt u kiezen tussen internationale luchtpostzendingen via de reguliere post, of internationale koerierbedrijven, waaronder DHL en TNT. Voordat u elk van deze methoden kunt vergelijken, moet u weten wat elk van deze methoden inhoudt.

Bijna elke lezer weet wel wat internationale luchtpost inhoudt: het is de express-service die wordt aangeboden door postkantoren over de gehele wereld. Posten via een reguliere postdienst is meestal goedkoper dan ze via een koerier te verzenden. De levertijd is iets trager dan die van koeriers en de levertijd kan tussen 7 en 30 dagen zijn of soms zelfs iets langer, afhankelijk van de bestemming. Items die per luchtpost worden verzonden, hebben eveneens minder tracking opties en het is zelfs mogelijk om te kiezen voor de allergoedkoopste postdienst zonder trackingsmogelijkheden.

De andere optie is verzending via een koerier. Koeriers zijn bedrijven welke vracht van over de hele wereld transporteren via hun eigen infrastructuur van vliegtuigen en vrachtwagens. Het zijn privébedrijven die wereldwijd enorme logistieke faciliteiten kennen. Hun service is duurder dan luchtpost, maar de transittijd is snel. Het duurt meestal slechts 3 tot 5 dagen om iets af te leveren. Gedetailleerde trackinginformatie wordt op hun websites aangeboden, dus het is gemakkelijk om elke stap van de levering te volgen vanaf het moment dat het pakket wordt opgehaald tot het op de beoogde bestemming aankomt.

 

Dus wat is beter?

Koeriers zijn beter dan luchtpost als het gaat om het volgen van uw pakket. Koeriers zijn ook sneller dan luchtpost voor het afleveren van pakketten bij klanten. De prijs van gewone luchtpost is echter verreweg de goedkoopste verzendmethode. Een ander iets om te overwegen is de betrouwbaarheid. De gewone post is redelijk betrouwbaar, maar een koeriersbedrijf zorgt ervoor dat uw pakket echt veilig en op tijd aankomt.

Verzendkosten per optie uitgelegd:

Bij het afrekenen kunt u kiezen uit verschillende verzendmethodes:

1: NL VERZENDING:

Vanuit de leverancier eerst naar ons (NL) en dan naar u/de klant:

1: Pakketpost: Recommended Shipping (With Tracking)/ a € 8,95 (4-10 werkdagen)

OF

2: Briefpost (wanneer het kan/staat aangegeven): Recommended Shipping (4-10 working days) - Brievenbus zending ( zonder tracking ) €5.95

- Niet in voorraad:(4-8 werkdagen/ Is verzending eerst vanuit de leverancier naar NL en vanuit NL richting de klant.

- In voorraad: Bij in voorraad, dezelfde werkdag verzending vanuit NL naar de klant.

2: DROPSHIPPING:

Voorbeelden:

Standaard: Verzending per briefpost of per post zonder tracking nummer

Standaard: Luchtpost met tracking via China Post / Hong Kong Post en andere internationale postdiensten

Professioneel: koerierdiensten via Aramex, DHL, EMS, TNT

(Ziet u aub hieronder voor de alle te kiezen verzendmethodes.)

LET OP! INVOERKOSTEN!

Het kan voorkomen dat er bij bestellingen, welke rechtstreeks vanuit de leverancier worden verzonden, (vanuit China / dropshipping) een importbelasting/invoerkosten betaald dient te worden.

Deze kosten zijn verplicht! Geen betaling, gaat pakket retour en wordt het vernietigd leverancier. Tevens kan geen aanspraak worden gemaakt op Refund! Houdt u hier rekening mee!

PAY ATTENTION! IMPORT COSTS!

It is possible that for orders that are shipped directly from the supplier (from China / dropshipping) an import tax / import costs must be paid.

These costs are mandatory! No payment, package is returned and the supplier destroyed. Also no claim can be made on Refund! Please take this into account!

LEAD-TIME: LET OP!

Ieder item vanuit onze leverancier heeft een doorlooptijd.(Lead-Time)

Dit is het tijdsbestek welke een leverancier nodig heeft om een artikel te picken, inpakken en verzendklaar te maken, alvorens het verzonden kan worden.

Onderstaande een overzicht van de verzendmethodes: Dropshipping/rechtstreeks vanuit de leverancier: