https://www.gadgetstrading.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 items

RETOUR ZENDEN & ANNULEREN

Opdrachtgever heeft de verplichting bij aflevering van producten en/of diensten de zaken te onderzoeken of deze aan de overeenkomst beantwoorden. Eventuele klachten omtrent een door gadgetstrading geleverd product, dienen door de Opdrachtgever terstond aan gadgetstrading gemotiveerd binnen uiterlijk 2 maanden na aflevering per e-mail, dan wel schriftelijk te worden medegedeeld alvorens de bestelling retour gezonden wordt. In overleg tussen Opdrachtgever en gadgetstrading kan levering van het ontbrekende, herstel, vervanging of retourbetaling plaatsvinden. Bij overschrijding van de 2 maanden termijn vervalt het recht te reclameren. Na het verstrijken van bovengenoemde termijn wordt gadgetstrading geacht haar verplichtingen correct te zijn nagekomen, en wordt aangenomen dat de Opdrachtgever de zaken in goede orde heeft ontvangen, behoudens tegenbewijs door Opdrachtgever. Indien Opdrachtgever een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft Opdrachtgever het recht het product binnen 14 dagen na aflevering aan gadgetstrading, per  post te retourneren. (zie tevens de retourneringsprocedure die u per email op vraag dan ontvangt!)

    1. Binnen 14 dagen na aflevering ( zonder opgaaf van reden )

    2. Let op! Reparatieonderdelen hanteren aparte retoursvoorwaarden!
    3. Het artikel is onbeschadigd, ongebruikt en compleet

    4. Garantiebewijs mag niet ingevuld zijn

    5. Retour kosten zijn voor de klant

Retour formulier (RMA) kan hieronder gedownload worden

Download hier het RMA formulier

 
Gadgetstrading aanvaardt retour gezonden zaken slechts wanneer deze zaken aan het door gadgetstrading op te geven adres worden afgeleverd indien mogelijk in de originele verpakking en in de staat waarin gadgetstrading deze zaken aan de Opdrachtgever afleverde. 

Annuleren:

Annulereren binnen 30 dagen is mogelijk, echter wordt hier 10% voor berekend cq  (met een minimum van € 1,50) in mindering gebracht op het totaalbedrag, dit i.v.m. de al gemaakte kosten voor oa. product/bank/betaalproviderskosten.

Bij Beslistorders wordt de Feekosten berekend.

 

TERUGBETALING

Nadat jij aan ons bekend hebt gemaakt dat je je aankoop retourneert, storten wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug.
Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten terug voor het versturen van het pakket van gadgetstrading naar jou. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening binnen 14 dagen na ontvangst retouring.

Noot!

Wanneer de klant kiest voor Dropshipping, terwijl er ook goedkopere verzendmethodes vanuit NL wordt aangeboden, worden enkel de standaard verzendkosten gerefund!

 

DEFECTEN & GARANTIE

Is het product defect door u ontvangen, dan kunt u dit aangeven middels een email naar [email protected]. Garantie op de producten zijn 6 maanden/mits correct gebruik klant.

Retoursvoorwaarden reparatieonderdelen gelden de bovenstaande voorwaarden:

Defect:

Artikel retour gekomen en getest:
Het is procedure dat alle artikelen die retour komen worden getest.
Wanneer bij het testen van een retour gestuurd artikel (volgens klant defect artikel)blijkt dat het defect is ontstaan door onjuist/incorrect gebruik consument/klant, word er geen vervangend artikel toegezonden.
Hetzelfde artikel word dan op kosten van de consument weer retour gestuurd, klant dient dan eerst verzendkosten bij te betalen.
Tevens wanneer het artikel wel werkend is bevonden, dus niet defect, geld dezelfde bovenstaande procedure.

Vervangend artikel:

Het is standaard procedure dat wanneer een artikel defect (bij juist gebruik klant) blijkt te zijn er een vervangend artikel wordt toegezonden.
Levertijd hiervan is afhankelijk van voorraad.