Welkom

Opvouwbare Portable geen lens anti-motion ziekte Seasick vloeibare bril outdoor reizen tool

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95

€ 33,90

50%
Discount
-
+

Productbeschrijving

Details


Product specificatie:
1. graad: 0
2. materiaal: PP
3. stijl: Full frame
4. gewicht: 35g

Product principe:
De blauwe vloeistof in de ring zal stromen met uw hobbels in de auto. Creëer een kunstmatige horizontale lijn aan de voor-en zijkant van uw gezichtsveld zodat visuele informatie en cochleaire signalen gecoördineerd kunnen worden. Het succespercentage kan worden verlicht en 10 minuten. Het probleem kan worden opgelost binnen.

Functies:
1. de bril is voorzien van een ring half gevuld met een gekleurde vloeistof. De ring omringt de ogen zowel langs de frontale as (rechts/links) en de sagittale as (voor/achter) zodat wanneer het oscilleert het de ogen trucs om te geloven dat het de horizon ziet.
2. beginnend met de waarneming dat reisziekte verschijnt vanwege het verschil in perceptie tussen het gevoel van balans en zicht gebruik de boarding ring technologie die een efficiëntiepercentage van 95 procent heeft na slechts 10 minuten.
3. de brillen hebben geen lenzen dus iedereen kan ze dragen en zelfs buiten de gewone bril dragen. Het dragen van deze bril gedurende 10 tot 12 minuten wanneer u begint met het ervaren van reisziekte zal de reisziekte verdwijnen.

Extra informatie

Extra informatie

Barcode8351805657688

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Opvouwbare Portable geen lens anti-motion ziekte Seasick vloeibare bril outdoor reizen tool

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Price
Value
Quality