https://www.gadgetstrading.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 items

@


Voor iPhone 6 Plus & 6s Plus geborsteld textuur scheidbaar TPU + PC combinatie back cover met kaartsleuf & Holder(Rose Gold)

€ 7,95

€ 22,71

65%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-6 werkdagen

Voor iPhone 6 Plus & 6s Plus geborsteld textuur scheidbaar TPU + PC combinatie back cover met kaartsleuf & Holder(Rose Gold) is verkrijgbaar per 1
1. trendy. Als gevolg van het artistieke ontwerp, zoals de geborstelde structuur, PC en TPU borghendelcombinatie, ontwerp, dit item kan voldoen aan de meerderheid van de behoeften van klanten vrij, en is dus populair bij aantal telefoongebruikers.
2. functioneel. Het geval van de combinatie kan uw telefoon goed passen en maken een groot verschil betreffende de bescherming van uw iPhone 6 Plus & 6s Plus vanaf nul, schok, slip wanneer u aan het doen zijn sport.
3. handig. Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk. Oortelefoon gat, opladen van de haven, camera en andere knoppen zijn weloverwogen voorbehouden.
4. portable. Het is overbodig voor u om het opstijgen zodra uw iPhone 6 Plus & 6s Plus het zet op omdat het is gemaakt van hoge kwaliteit TPU + PC materiaal, dus lichtgewicht en het slanke profiel van apparaat presenteert.
5. duurzaam. Met goede prestaties en hoge kwaliteit, kan het werken voor een lange tijd.
6. kosteneffectieve. Een zeer geschikte prijs hebben vastgesteld voor het geval. Het is een betaalbaar product.