https://www.gadgetstrading.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 items

@


Voor iPhone 6 Plus & 6s Plus 0,26 mm 9H oppervlakte hardheid 4D Curverd Arc explosieveilige HD zeefdruk Tempered glas volledige scherm Film (wit)

€ 4,95

€ 16,50

70%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-6 werkdagen

Voor iPhone 6 Plus & 6s Plus 0,26 mm 9H oppervlakte hardheid 4D Curverd Arc explosieveilige HD zeefdruk Tempered glas volledige scherm Film (wit) is verkrijgbaar per 1
Beschrijvingen
1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is 0,26 mm dik. U hoeft niet te zorgen of de reflexen van je telefoon vertragen zou na het plakken van de film helemaal.
2. hoge hardheid. Deze gehard glas scherm film heeft een hoge hardheid van 9H, zodat op annuleerteken weren zelf worden gekrast of in stukken gebroken effectief en voortdurend. Als gebroken, zal de gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp, waardoor het meer veiliger voor gebruikers.
3. hoge definitie. De film heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Met hoge lichttransmissie en lage licht reflectie, kan de film u voorzien van een high definition scherm net zoals gebruikelijk.
4. functionele. De screen protector kan uw telefoon goed passen en maken een groot verschil betreffende de bescherming van uw iPhone 6 Plus & 6s Plus van kras vingerafdruk, water, olie, stof, schok, slip, enzovoort. Wanneer gekleurd met water, bodem, modder, olie of andere bijlagen, kan het zonder moeite gereinigd worden.
5. 4D arc rand, glad oppervlak. Zelfs de zijkanten van het scherm film voelt soepel.
6. handig voor gebruik. Het heeft uitstekende hechting ter dekking van het volledige scherm. Als u wilt plakken van de film, is het enige wat dat u hoeft te doen grondig schoon op het scherm.
7. duurzame. Met goede prestaties en hoge kwaliteit, kan het werken voor een lange tijd.

Installatie-instructies
1. Gebruik de alcohol doekje en de microfiber stof schoon het LCD-scherm voor de installatie.
2. schil de beschermende laag van de zelfklevende kant.
3. zorgvuldig uitgelijnd het glas naar het scherm.
4. Druk op het midden van het glas dan zelfklevende deel zal verspreid over alle onderdelen soepel.

Waarschuwingen
1. als dit een product van glas is, houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. bij het verwijderen voor hergebruik, kunnen de adhesieve eigenschappen slijten in een mate waarin de beschermer van het scherm niet aan het apparaat houden zal. Het is niet aanbevolen om het wekken van de beschermer van het glas, zodra het toegepast.
3. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.