https://www.gadgetstrading.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 items

@


ENKAY Hat-Prins 0.33mm 9H oppervlakte hardheid 2.5D Explosieveilig Tempered glas Film voor iPad 4 / 3 / 2

€ 18,95

€ 37,90

50%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-6 werkdagen

ENKAY Hat-Prins 0.33mm 9H oppervlakte hardheid 2.5D Explosieveilig Tempered glas Film voor iPad 4 / 3 / 2 is verkrijgbaar per 1
Beschrijvingen
1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. Het scherm is over 0,33 mm thick.you hoeft niet te zorgen of de reflexen van je iPad zou vertragen na het plakken van de film helemaal.
2. hoge hardheid. Deze gehard glas scherm film is gemaakt van premium getemperd glas en heeft een hardheid van 9 H +, dus het voorkomen zelf worden dat kan gekrast of in stukken gebroken effectief en voortdurend. Als gebroken, zal de gehard glas breken in kleine stukjes die niet scherp, waardoor het meer veiliger voor gebruikers.
3. hoge definitie. De film heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Met hoge lichttransmissie en lage licht reflectie, kan de film u voorzien van een high definition scherm net zoals gebruikelijk.
4. Functional.The Screen Protector kan uw iPad goed passen en maken een groot verschil betreffende de bescherming van uw iPad 4 / 3 / 2 van kras vingerafdruk, water, olie, stof, schok, slip, enzovoort. Wanneer gekleurd met water, bodem, modder, olie of andere bijlagen, kan het zonder moeite gereinigd worden.
5. gladde oppervlak. Zelfs de zijkanten van het scherm film voelt soepel vanwege het is boog ontwerp.
6. handig voor gebruik. Het heeft uitstekende hechting. Als u wilt plakken van de film, is het enige wat dat u hoeft te doen grondig schoon op het scherm.
7. Durable.With goede prestaties en hoge kwaliteit, het kan werken voor een lange tijd.

Installatie-instructies
1. ontvet uw iPad met de microvezel doek.
2. Verwijder de beschermende folie op het glas.
3. zet het glas op het scherm.
4. als er andere accessoires, neem dan de uiteindelijke installatie.

Waarschuwingen
1. als dit een product van glas is, houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. bij het verwijderen voor hergebruik, kunnen de adhesieve eigenschappen slijten in een mate waarin de beschermer van het scherm niet aan het apparaat houden zal. Het is niet aanbevolen om het wekken van de beschermer van het glas, zodra het toegepast.
3. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.